Samos'da Yemek

Samos’da yemek yemek, geleneksel Yunan mutfağı ile Ege Denizi’nin taze deniz ürünlerini birleştiren keyifli bir deneyimdir.

sadece 25€

Samos Mutfağını Deneyimlemek

Samos mutfağını deneyimlemek için kendine özgü bir cazibe ve ortam sunan enfes bir tavernayı sizlere sunuyoruz.

Yamas Taverna Pythagorion’un canlı atmosferinin ortasında dinamik bir yemek deneyimi sunan Yamas Taverna deniz kenarının dingin güzelliğinden hoşlananlar için denizin hemen kenarında yer almaktadır.

Samos'da Yemek

Gidiş Tarihi:
Toplam: 25

MENÜ 25€

BAŞLANGIÇ

1 Yunan salatası, 1 tzatziki, 1 nohut yuvarlama veya taramosalata veya fava ve ekmek, su

ANA YEMEK

1 mevsim balığı (örneğin sardalya veya barbunya), ızgara karides ve kızarmış kalamar içeren karışık tabak

TATLI

Meyve veya tatlı

ÇOCUK MENÜSÜ 19€

6-12 yaş

ANA YEMEK

1 mevsim balığı (örneğin sardalya veya barbunya), veya ızgara karides ve kızarmış kalamar içeren karışık tabak, yada tavuk fileto, ekmek, su, meyve veya tatlı.

BEBEK MENÜSÜ 9€

0-5 yaş

ANA YEMEK

1 mevsim balığı (örneğin sardalya veya barbunya), veya ızgara karides ve kızarmış kalamar içeren karışık tabak, yada tavuk fileto, ekmek, su, meyve veya tatlı.

ANA YEMEK

Spaghetti bolognese, yada spaghetti napoliten, yada patatesli köfte, ekmek, su, meyve veya tatlı.

Samos'da Yemek

Samos mutfağını deneyimlemek için her biri kendine özgü bir cazibe ve ortam sunan enfes bir restoran / tavernayı sizlere sunuyoruz. Yamas Taverna Pythagorion’un canlı atmosferinin ortasında dinamik bir yemek deneyimi sunan Yamas Taverna deniz kenarının dingin güzelliğinden hoşlananlar için denizin hemen kenarında yer almaktadır.

Fonda dalgaların huzur veren sesi eşliğinde yemeğin tadını çıkarmak için mükemmel bir yerdir. Yamas Taverna olağanüstü mutfağı ve sıcak misafirperverliğiyle ünlüdür. Yamas Taverna’nın size unutulmaz bir mutfak deneyimi yaşatacağından eminiz.

Satın aldığınız servis için restorana rezervasyon yapılmamakta olup müşteri sorumluluğundadır. Biletinizin bir çıktısını yanınızda bulundurarak restorandan servis alabilirsiniz.

Samos'da Yemek

Pythagorion

Yamas Taverna

Tel: +30 2273 061237

Google Map

Samos'da Yemek

Samos Adası’nda yemek yemek, Yunan mutfağının zengin lezzetlerini adanın eşsiz mutfak gelenekleriyle harmanlayarak unutulmaz bir deneyim sunar.

Kuzeydoğu Ege Denizi’nde yer alan Samos, yemeklerinde kullanılan taze, yerel kaynaklı malzemelere katkıda bulunan yemyeşil manzaralarıyla ünlüdür. Adanın taverna ve restoranları genellikle deniz manzarasına sahiptir ve yemek yiyenlerin pitoresk bir fonda yemeklerinin tadını çıkarmalarına olanak tanır.

Samos özellikle deniz ürünleriyle ünlüdür; tavernalarda ızgara ahtapottan taze kalamara kadar her şey servis edilir ve genellikle adanın ünlü tatlı şarabından bir kadeh eşlik eder. Adanın dağlarından elde edilen zeytinyağı, peynirler ve otlar yemeklere derinlik katmakta, Samos’ta yemek yemeyi çarpıcı bir Akdeniz ortamında Yunan tatları ve aromalarının keyifli bir keşfi haline getirmektedir.

Samos Mutfağı

Samos Adası’nda yemek yemek, geleneksel Yunan mutfağı ile Ege Denizi’nin taze deniz ürünlerini birleştiren keyifli bir deneyim sunar. Ziyaretçiler, deniz kenarındaki şirin tavernalardan şık restoranlara kadar, taze yakalanmış deniz ürünleri, yerel olarak üretilen Samos şarabı ve klasik Yunan salataları da dahil olmak üzere bir dizi yemeğin tadını çıkarırken, adanın pitoresk manzaraları ve masmavi sularının muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilirler. Samos’ta bulunan sıcak misafirperverlik ve zengin tatlar, her yemeği ada macerasının unutulmaz bir parçası haline getirmektedir.

Yunan Yemekleri, Samos adası hakkında
Türkçe rehberli Samos turu
Samos'taki Restoranlar, Samos feribot ve kiralik araç
Erken Rezervasyon İndirimleri Samos Turu